Περιήγηση

Πως μπορώ να δω τις διαθέσιμες Δράσεις;

Με 3 τρόπους!

  1. Στην «Αρχική» σελίδα μας (ή στο mobile app, στο κεντρικό μενού με το σήμα )
  2. Στην επιλογή «Δράσεις», με 2 τρόπους!

    • «Όλες οι Δράσεις» όπου θα δείτε την περίληψη όλων των Δράσεων.
    • «Ημερολόγιο Δράσεων» όπου θα δείτε τις Δράσεις ανά ημέρα, για κάθε μέρα που θα επιλέξετε.

Πως μπορώ να δω πληροφορίες για τους Οργανισμούς και τις Επιχειρήσεις που συμμετέχουν;

Στην επιλογή «Οργανισμοί» και «Επιχειρήσεις» στην Αρχική Σελίδα μας


ή στην επιλογή «Οργανισμοί» και «Επιχειρήσεις» στο side μενού στο mobile app
Πως μπορώ να γραφτώ σε μία Δράση;

Στην αναλυτική περιγραφή κάθε Δράσης, με την επιλογή «Συμμετοχή»Πως συμμετέχω σε μία Δράση, μετά την εγγραφή μου;

Μετά την εγγραφή σας, δημιουργείτε ένας κωδικός QR ο οποίος εμφανίζεται αποθηκευμένος και στο Προφίλ σας, επιλέγοντας «Οι δράσεις μου».

Αφού ολοκληρωθεί η Δράση, θα πρέπει να επιδείξετε αυτό το QR στον Οργανωτή της Δράσης, είτε μέσα από το mobile app, είτε σε εκτύπωση. Ο Οργανωτής θα πιστοποιήσει τη συμμετοχής σας και θα αποδοθούν στον λογαριασμό σας τα pulses που αντιστοιχούν στην ολοκλήρωση της Δράσης!

Να θυμάστε ότι το QR σας είναι προσωπικό, δεν μπορεί να πιστοποιηθεί από άλλον, και μετά την πιστοποίηση του, δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί!Πως μπορώ να δω τις διαθέσιμες Επιβραβεύσεις;

Οι επιχειρήσεις-μέλη μας επιβραβεύουν την θετική σου ενέργεια!

Μπορείς να δεις όλες τις διαθέσιμες προτάσεις τους στην επιλογή «Επιβραβεύσεις» στην Αρχική Σελίδα μας

ή στο mobile app, στο κεντρικό μενού με το σήμαΘέλω μία Επιβράβευση! Τι κάνω;

Έχετε διαλέξει την Επιβράβευση που σας αρέσει; Τέλεια!

Στην αναλυτική περιγραφή κάθε Επιβράβευσης, επιλέξτε

Ο αριθμός των pulses που απαιτούνται για την επιλεγμένη επιβράβευση θα αφαιρεθούν από το Προφίλ σας, και ένας κωδικός QR αποθηκευτεί στο Προφίλ σας, επιλέγοντας «Οι επιβραβεύσεις μου».Πως εξαργυρώνω μία επιβράβευση;

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα της επιχείρησης που προσφέρει την επιβράβευση, ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα – οι συγκεκριμένοι όροι της εξαργύρωσης βρίσκονται στην αναλυτική περιγραφή της κάθε Επιβράβευσης).

Θα πρέπει να επιδείξετε το QR της Επιβράβευσης στο ταμείο της Επιχείρησης που την προσφέρει, είτε μέσα από το mobile app, είτε σε εκτύπωση. Η Επιβράβευση σας θα πιστοποιηθεί και θα πάρετε την αντίστοιχη προσφορά!

Να θυμάστε ότι το QR σας είναι προσωπικό, δεν μπορεί να πιστοποιηθεί από άλλον, και μετά την πιστοποίηση του, δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί!Θέλω να κερδίσω στον διαγωνισμό των Μελών!

Και εμείς το ίδιο!

Κάθε μήνα, τα τρία Μέλη με την καλύτερη επίδοση (συνολικό αριθμό pulses σε ένα μήνα), κερδίζουν ένα από τα δώρα μας – τα οποία προσφέρουν επιχειρήσεις που θέλουν και αυτές να κερδίσεις τον διαγωνισμό! Συμμετέχουν όλα τα Μέλη, ακόμα και όσοι έχουν επιλέξει να εμφανίζονται «Ανώνυμα» και προσμετρώνται όλα τα pulses που συλλέχθηκαν σε έναν ημερολογιακό μήνα. Τα Μέλη μπορούν να δωρίζουν και να εξαργυρώνουν τα pulses τους μέσα στο μήνα χωρίς πρόβλημα καθώς αυτό που μετράει είναι η συνολική συλλογή pulses και όχι το υπόλοιπο pulses στο τέλος του μήνα.

Η ομάδα YourPulses θα είναι σε επικοινωνία με τα τρία πρώτα Μέλη την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα, για την παράδοση των βραβείων τους!

Μπορείτε πάντα να βλέπετε την πρόοδο του Διαγωνισμού στην επιλογή

ή στο mobile app, στο κεντρικό μενού με το σήμαΕπιδόσεις Οργανισμών και Επιχειρήσεων!

Η δουλειά των Μελών μας Οργανισμών και Επιχειρήσεων είναι σπουδαία, και είναι το θεμέλιο της παρακίνησης και της έμπνευσης για τους Πολίτες-Μέλη μας!

Εκτός από τις πληροφορίες που μπορείτε να δείτε για κάθε Οργανισμό και Επιχείρηση που συμμετέχει, μπορείτε να δείτε και τις επιδόσεις τους, στην ίδια σελίδα «Επιδόσεις» όπου θα βρείτε και τον Διαγωνισμό των Μελών.

Θα δείτε τις Δράσεις, τις Συμμετοχές και τα pulses των Οργανισμών Μελών από τη μέρα που ξεκίνησαν μαζί μας στο yourpulses!

Και θα δείτε τις Δράσεις των Επιχειρήσεων, σαν υπεύθυνοι Πολίτες, να συμβάλλουν ενεργά στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, στο Περιβάλλον, στην Κοινωνία.

Σας παροτρύνουμε να βλέπετε συχνά τις επιδόσεις των Οργανισμών και των Επιχειρήσεων – και να προβάλετε το έργο τους σε συζητήσεις, για να παρακινήσετε και άλλους στο παράδειγμα τους!Το παιδί μου είναι κάτω από 16 χρονών – μπορεί να γίνει Μέλος του yourpulses;

Ναι! Και είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας! Η πρόσβαση σε ένα κόσμο γεμάτο Δράσεις, παρακίνηση για άθληση, και πραγματικής Ζωής!

Για παιδιά κάτω των 16 χρονών, απαιτείται η συγκατάθεση του γονέα/κηδεμόνα – μπείτε στο προφίλ σας και επιλέξτε και προσθέστε τα βασικά στοιχεία του παιδιού σας. Με τη συγκατάθεση σας, θα αποσταλεί ένα email στο παιδί σας για να ολοκληρώσει την εγγραφή του και να ξεκινήσει να συμμετέχει ενεργά, να έχει ενημέρωση, αναγνώριση, κίνητρο, και να ασχοληθεί με όμορφες ενέργειες αλλάζοντας τον κόσμο!Ευ Ζην! Μπορώ να προβάλλω και εγώ σχετικό περιεχόμενο;

Ναι! Στείλτε μας στο hello@yourpulses.com το άρθρο/κείμενο/media που πιστεύετε ότι συμβάλει στην ενημέρωση και παρακίνηση των μελών μας στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Θα κάνουμε την απαραίτητη επεξεργασία και θα το προσφέρουμε στα Μέλη μας.Πόσα pulses θα κερδίσω αν:

…αθληθώ;

Κάθε ώρα Άθλησης επιβραβεύεται με 4 pulses. Προς το παρόν, το τρέξιμο είναι η πρώτη μορφή άθλησης που προσφέρουμε στο yourpulses, με περισσότερες σύντομα!


…περπατήσω;

Κάθε ώρα γρήγορου περπατήματος σε εξωτερικούς χώρους επιβραβεύεται με 1 pulse.


Η καταγραφή της Άσκησης γίνεται μέσω του κινητού σας – μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του mobile app. Επιλέγοντας την επιλογή στο κεντρικό μενού του mobile app, και επιτρέποντας τη καταγραφή του GPS όσο χρησιμοποιείται την εφαρμογή, μπορείτε να ξεκινήσετε την άσκηση επιλέγοντας «Εκκίνηση Άθλησης». Στo side μενού του mobile app, στην επιλογή «Ιστορικό Άθλησης» μπορείτε να δείτε όλες τις ενέργειες άθλησης που έχετε πραγματοποιήσει.


…συμμετέχω σε μία Δράση;

Κάθε ώρα Δράσης επιβραβεύεται με 10 pulses. Ο Οργανωτής της Δράσεις προϋπολογίζει τις ώρες που θα ασχοληθεί ένα Μέλος για την κάθε Δράση και παρουσιάζει τον συνολικό αριθμό των pulses για τη Δράση.

Ειδικές Δράσεις μπορούν να προσφερθούν από Οργανωτές σε συνεργασία με την ομάδα yourpulses, ή και από την ομάδα yourpulses – σε κάθε περίπτωση τα pulses που αντιστοιχούν σε κάθε Δράση ορίζονται εμφανώς στην αναλυτική περιγραφή της Δράσης έτσι ώστε τα Μέλη να το γνωρίζουν πριν τη συμμετοχή τους!Είμαι Οργανισμός και θέλω να συμμετέχω! Είμαι Επιχείρηση και θέλω να συμμετέχω!

Μιλήστε μας στο hello@yourpulses.com! Θέλουμε να σας γνωρίσουμε, το έργο σας, τη Δράση σας, και να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα μας!Θέλω να ρωτήσω κάτι που δεν περιλαμβάνεται σε αυτό τον οδηγό…

Για ερωτήσεις σχετικά με την πρωτοβουλία και το οικοσύστημα του yourpulses, επικοινωνήστε μαζί μας στο email hello@yourpulses.com.

Για ερωτήσεις σχετικά με θέματα χρήσης της πλατφόρμας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email support@yourpulses.com.